Εύβοια

Βασιλική Βαρελά

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας

Πολιτικός Μηχανικός

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός και για 25 χρόνια ασχολήθηκα με ιδιωτικά και δημόσια τεχνικά έργα.
Παντρεύτηκα στην Θήβα, όπου και κατοικώ το περισσότερο διάστημα του χρόνου και έχω έναν γιο 20 χρόνων φοιτητή στο Ηράκλειο Κρήτης.
Ενδιάμεσα σπούδασα για τρία χρόνια στην σχολή Natural Health Science Ομοιοπαθητική Θεραπευτική γιατί με ενδιέφεραν πάντα οι φυσικοί τρόποι θεραπείας. Προς το παρόν ασχολούμαι σαν Τεχνικός Σύμβουλος στην επιχείρηση οικολογικών οικοδομικών υλικών του συζύγου μου στη Θήβα.

Έχω ένα αγροτόσπιτο στη Νότια Καρυστία, στους πρόποδες της Οχης μέσα σε ένα παλιό αγρόκτημα, εκεί βρίσκω τον εαυτό μου μέσα στην αγνή και λαμπερή φύση της περιοχής.
Είμαι Δημότης Καρύστου και μέλος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας.
Αγωνίζομαι σταθερά για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της Ορεινής Καρυστίας, που απειλείται κυρίως από την συσσώρευση τεραστίων ανεμογεννητριών πέρα από κάθε λογική μέσα στην προστατευόμενη περιοχή του βουνού Οχη.
Πιστεύω στην άμεση Δημοκρατία και στην συμμετοχή των πολιτων στην διακυβέρνηση της χώρας σε Εθνικό και Τοπικό Επίπεδο, μέσω δημοψηφισμάτων και διαβουλεύσεων για όλα τα σημαντικά θέματα.
Πιστεύω στην αυτοδιάθεση, στην προσωπική ελευθερία, στην ιδιωτική πρωτοβουλία σε μικρή κλίμακα, και στην αλληλεγγύη ολων των περήφανων και ανυπότακτων πολιτών για μια Βιώσιμη Ευημερία.
Εικόνα

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close