Εύβοια

Νικόλαος Αλτιπαρμάκης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος – Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας

Πτυχιούχος εργοδηγός, χημικός.

Μετά τον στρατό όπου υπηρέτησα σαν Έφεδρος αξιωματικός ΣΥΠ , ξεκίνησα σπουδές στην Ιατρική σχολή Φλωρεντία Ιταλίας. Διέκοψα στο πέμπτο έτος για οικονομικούς λόγους και εργάστηκα  στην Σαουδική Αραβία στην αρχή στην εταιρεία ΘΑΛΗΣ σαν εργαστηριακός-γεωτέχνης και κατόπιν στην Αρχιρόδον SA στο έργο στο λιμάνι του JUBEAL σαν Cif Laboratory.

Οικογενειακοί λόγοι με ανάγκασαν να επιστρέψω στην Χαλκίδα και να εργαστώ στο LINDER Hellas σαν γραμματέας τεχνικής διεύθυνσης μέχρι το 1982 οπότε και παραιτήθηκα για να ασχοληθώ με την μελισσοκομία, ελαιοκομία, δενδροκομία και θερμοκηπιακές καλλιέργειες στην περιοχή Σπηλιάς Τριφυλίας (Κυπαρισσία).

Ένα περιστατικό αλλεργίας της κόρης μου όπου κινδύνευσε η ζωή της με έκανε να εγκαταλείψω την περιοχή και να επιστρέψω στην Χαλκίδα, όπου ασχολήθηκα στην αρχή με εμπορία αγροτικών λιπασμάτων και αργότερα με την κηποτεχνία και το πράσινο μέχρι της συνταξιοδότησης μου.

Παράλληλα με τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες ασχολήθηκα με το σπορ του τένις και κατά διαστήματα διετέλεσα μέλος του Δ.Σ του ομίλου αντισφαίρισης Χαλκίδας

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close