Εύβοια

Κατερίνα Γεωργιάδη – Καλογιάννη

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας

Δημοτική Υπάλληλος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελευσίνα, μια πόλη με βαριά βιομηχανία αλλά και με ιδιαίτερη ευαισθησία -από την πλευρά των πολιτών- σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, βελτίωσης της εκπαίδευσης και πολιτισμικής ανάπτυξης.

Έχω σπουδάσει Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων στο ΤΕΙ Αθήνας και κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο της «Μικροβιακής – Βιοτεχνολογίας» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η διπλωματική μου εργασία αφορούσε την μελέτη συστήματος κομποστοποίησης αγροτοβιομηχανικών αποβλήτων στο Δήμο Ελευσίνας, όπου και υπηρέτησα στα πρώτα βήματα του εργασιακού μου βίου (από το 2010) στο Τμήμα Περιβάλλοντος και στο Τμήμα Προγραμματισμού.

Η εργασιακή μου εμπειρία εμπλουτίστηκε ιδιαίτερα με την απασχόλησή μου ως Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων σε γνωστή αλυσίδα ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων και ως εκπαιδεύτρια σε δημόσια ΙΕΚ, ενώ, από το 2016 και μέχρι σήμερα υπηρετώ στο Δήμο Ερέτριας.

Οι φορείς απασχόλησης μου καθώς και η πρόωρη ενασχόληση μου με τα κοινά, με βοήθησαν να διαμορφώσω μία ισχυρή οικολογική και πολιτισμική συνείδηση και να αγωνίζομαι για αξίες όπως ελευθερία, δημοκρατία, ισότητα κι ανθρωπισμός.

Ως μόνιμη κάτοικος του Δήμου Ερέτριας, ανέπτυξα συλλογική ταυτότητα και συμμετέχοντας ως εκλεγμένο μέλος Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου όπου φοιτά η κόρη μου, γνώρισα πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Εύβοιας.

Μέσα από τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΕΡΕΑ», ανεξάρτητα από το εάν εκλεγώ ή όχι, θέλω να προσφέρω στον αγώνα υπέρ της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των εργαζομένων, την προστασία της λαϊκής κατοικίας, των δημόσιων αγαθών, της δημόσιας περιουσίας, και του περιβάλλοντος της Στερεάς Ελλάδας.

Συντάσσομαι πλήρως με τους στόχους της παράταξης και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τα μέλη της ομάδας και τον επικεφαλής του συνδυασμού.

Στηρίζω τη δημοκρατία και το λαϊκό αγώνα.

Αγωνίζομαι για μια Ελεύθερη Στερεά.

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close