Εύβοια

Χριστίνα Ευαγγελία Καραφέρια

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας

Ιδιωτική Υπάλληλος

#Ελεύθερη_Στερεά

#Για_να_είναι_οι_πολίτες_ελεύθεροι_να_αποφασίζουν_για_τον_τόπο_τους

Τα 10 χρόνια εργασιακής εμπειρίας μου ως υπεύθυνη διαχείρισης ποιότητας και περιβαλλοντικών όρων σε εργοστάσιο του δευτερογενή τομέα παραγωγής , η θέση μου ως υπεύθυνη διαχείρισης προσωπικού και η προϋπηρεσία μου ως Ξενοδοχοϋπαλλήλος στο “Νησί των Ονείρων” με έμαθαν πόσο σημαντική είναι#η_προστασία_του_περιβάλλοντος, αναγνώρισα τις#άπειρες_τουριστικές_δυνατότητες της Εύβοιας ενώ με τις σπουδές μου στη διοίκηση επιχειρήσεων και στη λογιστική γαλουχήθηκα να σκέφτομαι με γνώμονα το κέρδος του ιδιωτικού τομέα. 

Ευτυχώς για εμένα τα τελευταία 8 χρόνια που συμμετέχω ενεργά στα κοινά του τόπου μου, με έκαναν να αλλάξω τρόπο σκέψης και να αντιληφθώ πως αν #οι_πολίτες επιλέξουν #να_ενημερωθούν και #να_αγωνιστούν για τα συμφέροντα τους, τότε ναι, το κέρδος μπορεί να μοιραστεί#ισότιμα_στους_πολλούς.

Φέρνοντας στο μυαλό μου την Εύβοια, από τον Πλατανιστό Καρύστου ως τον Κάβο Λιχάδας, ξέρω πώς ζούμε σε ένα από τα #ομορφότερα αλλά πιο#αναξιοποίητα νησιά και ο βασικός μας στόχος πρέπει και είναι η αξιοποίηση και η διαχείριση του#φυσικού_μας_πλούτου, του #τουρισμού και της βαριάς μας βιομηχανίας του #Πολιτισμού, με νέους, έξυπνους τρόπους και με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

Αυτό προσπαθώ να κάνω όσα χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά, αυτό θα συνεχίσω να κάνω ανεξάρτητα απο τα αποτελέσματα των εκλογών.

#Δεν_είμαι_επαγγελματίας_πολιτικός. Είμαι όμως και θα παραμείνω #ενημερωμένος και#ενεργός_πολίτης

Δεν θα πάψω να μιλώ και να διεκδικώ ένα#καλύτερο_παρόν και ένα #ακόμα_καλύτερο_μέλλονκυρίως για τα παιδιά μας, με σεβασμό στο περιβάλλον και όλα τα πλάσματα που κατοικούν αυτή τη γη μαζί μας.
Και χαίρομαι γιατί υπάρχουν άνθρωποι που νιώθουν και παλεύουν δίπλα μου με τα #ίδια_κριτήρια και#αξίες

Εύχομαι Καλή δύναμη και ενα Δίκαιο και όμορφο αγώνα σε όλους.  

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close